We lanceren onze nieuwe website!

Met trots!
Vandaag is het eindelijk zo ver! We steken onze website in een nieuw jasje. Na een lange testperiode zijn we er klaar voor om te lanceren voor iedereen.

EquiHealth werd in 2015 gestart als een hobbyproject van oprichter Ingo om een overzicht te krijgen van de kosten van zijn paarden. Wie wil er nu immers niet weten hoeveel budget er naar de paarden gaat?

Al snel werden hier herinneringen aan toegevoegd zoals die van de jaarlijkse inentingen en de 3 maandelijkse wormspuiten. Nooit meer dus 'oei, moest dat niet vorige maand?'. Door een automatisch mailtje, krijg je tijdig een verwittiging.

Aangezien hij dit graag ook mobiel met zich meenam, werd er al snel beslist om er een website van te maken. Iedereen heeft een mobiele browser op hun smartphone en kan het overzicht dus onderweg met zich meenemen.

Online bleek er interesse te zijn om zelf een overzicht te krijgen van de kosten van andere paarden. We zijn daarom al snel gestart met een testprogramma waarin we gebruikers onze website hebben laten testen. Hier kwam veel en goede feedback uit die we zeer op prijs stellen!

We zijn met deze feedback aan de slag gegaan om de website volledig vanaf 0 opnieuw te maken en vandaag mogen we met trots het resultaat tonen! Vanaf nu staat de website ook open voor iedereen!

Veel plezier!

EquiHealth v1.5.9 is nu beschikbaar

24 augustus 2021 20:14

Nieuwe versie (v1.5.2) van de EquiHealth-app met inkomsten, nieuwe iconen, en nog veel meer..

29 november 2019 13:42

De EquiHealth app is klaar

11 december 2018 13:27